Miért érdemes mikrobuszt választani a síeléshez?

Miért érdemes mikrobuszt választani a síeléshez?

Igaz, hogy nálunk már elmúltak a kemény téli napok és kellemes sokszor tavaszias a hőmérséklet, azonban sokan vagyunk akik szeretnénk még néhány napot eltölteni a kedvenc téli hobbinknak a síelésnek. Szerencsére Magyarország közelében számos gyönyörű hegység található. Kikapcsolódhatunk az Alpokban, a Tátrában, vagy akár itthon is, hiszen nálunk is számos sí pálya van. Mindegy, hogy hol szeretnénk síelni, minden esetben meg kell szervezni az utazást.

Az biztos, hogy a síeléskor hideg lesz és emiatt több személyes holmit kell magatokkal vinni, és a ruhák, sapka, sál bizony nagyon sok helyet foglalnak el, ezen kívül ha a téli sportok szerelmesei vagytok és a saját sífelszereléseteket szeretnétek használni, akkor azt is cipelni kell. Ehhez pedig szükség van a megfelelő gépjárműre is. A legjobb megoldás pedig a mikrobusz bérlés.

Ford Transit Prémium 9 fő

Ford Transit Prémium 9 fő

 

Mikrobusz bérlés miért?

A mikrobuszban jóval több hely van, mint egy kocsiban. Ha a személyautót választjátok, akkor maximum öten utazhattok, ha pedig a mikrobusz bérlés mellett döntötök, akkor 9-en is kényelmesen célba érhettek. Síelésnél fontos szerepe van még a kialakításnak is. Gondolj csak bele, hogyan lehet a személyautóban a hosszú síléceket elhelyezni? Sehogyan. A mikrobuszban erre is van lehetőség. A saját autótok helyett választhatjátok még a tömegközlekedési eszközöket is. Utazhattok vonattal is. Ekkor azonban több szervezésre lesz szükség. A sífelszereléseket valahogyan el kell juttatni a vasútállomásra ami bizony nem egyszerű, és a célállomástól el kell vinni a síelés helyszínére a hotelbe is. Szóval, ha a vonatot választjátok arra számítsatok, hogy az utazás időigényes, kényelmetlen lesz és plusz költséget is jelent. De a mikrobusz bérléssel ezeket a nehézségeket is elkerülhetitek. A mikrobusszal ugyanis a saját házatoktól a szállóig akár egyfolytában megállás nélkül utazhattok. Az utazás költségeit pedig előre pontosan meghatározhatjátok.

Végezetül ajánljuk figyelmedbe a Bestrent KFT. szolgáltatásait. Karbantartott géppakal és megfizethető árakkal, valamint hétvégi bérlési akciókkal várnak mindenkit. Látogassatok el a weboldalukra mikrobuszberles.info-ra és győződjetek meg a saját szemetekkel.

About Mikrobuszos

Images

Hobbiból írogatok.

Related Posts

Log in to post a comment.