Bio kanapé tisztítás és textilbőr tisztítás egyedi módszerekkel!

karpittisztitas
Share with :
Bio kanapé tisztítás és textilbőr tisztítás egyedi módszerekkel!

A kanapé a nappali központi eleme és általában a leghasználtabb ülőalkalmatosság is a lakásban, így kiemelt figyelmet kell fordítani a tisztítására, tisztaságára. Sokan úgy gondolják, hogy a higiénia másodlagos a lakásban és általában csak elég felporszívózni, vagy letörölni a kanapékat, legyen szó szövetről, textilbőrről, vagy bőrről. Az igazság azonban az, hogy tisztítani kell a kanapékat, mivel a szennyeződéseket, zsírokat és különböző baktériumokat nem lehet felületi kezeléssel eltávolítani.

Milyen időközönként érdemes a kanapé tisztítást, textilbőr tisztítás elvégezni?

A szakemberek szerint érdemes legalább évente tisztítani a kanapékat oly módon, hogy a szennyeződések a szövet, vagy textil alsóbb rétegeiből is eltűnjenek. Számos megoldás létezik már erre a problémára, akár otthoni praktikákat is lehet alkalmazni, de ezek hatásfoka meg sem közelíti egy magas teljesítményű, profi kanapé tisztító eszközét. Ha makulátlan kanapét szeretne, akkor mindenképpen egy ezzel foglalkozó cég segítségét kérje, akik olyan megoldást biztosítanak, mely után nem marad szennyeződés és zsírosodás a kárpiton.

Melyik kanapé tisztító céget válassza?

Véleményem szerint a NetFuture Kft. az egyik legmegbízhatóbb cég a piacon, kiváló árakkal rendelkeznek és rendkívül alaposan dolgoznak, valamint a kanapékat is védik, nem tesznek bennük kárt a különböző tisztítószerekkel. Ismerje meg jobban a cég tevékenységét és hogy hogyan végzik a kanapék tisztítását. Kanapé és ülőgarnitúra tisztítás a NetFuture Kft-vel! A cég egy titkos, általuk készített, bevizsgált vegyszermentes tisztítószerrel végzi a kanapék tisztítását, ráadásul több lépcsőben, így biztosítva a makulátlan végeredményt.

Hogyan folyik a kanapé tisztítás?

Első körben egy nagy teljesítményű géppel a port, valamint egyéb mikro szennyeződéseket távolítják el. A gép megrezegteti a szövetet, kárpitot, így a rezgés hatására a por és egyéb oda nem való anyagok fellazulnak, így eltávolításuk már lehetséges. Ez után a lépés után alkalmazzák a vegyszermentes tisztítószert. A folyamat során magas hőmérsékletű, szén-dioxiddal dúsított vizet sajtolnak át a szöveten, kárpiton, melynek hatására a szennyeződés a felszínre kerül. Ezt már csak ki kell szippantani, melyre a magas hatásfokú kárpittisztító berendezés tökéletesen alkalmas. Ezzel a módszerrel úgy tudják megtisztítani a kanapékat, hogy nem keletkezik bennük sérülés.

Mennyi a száradási idő a kanapé tisztítás után?

Mivel ilyen különleges technológiával tisztítják a kárpitokat, így a száradási idő is jóval rövidebb, mint a hagyományos tisztítási eljárások után. Körülbelül 4-6 óra elteltével már újból használhatja a makulátlan kanapét! Vegye fel a NetFuture KFt-vel a kapcsolatot, ha tiszta kanapékat szeretne otthonában!